Ingrediënten
Voor het schuim
- 2 dl rabarbercoulis
- 1 dl aardbeiencoulis
- 1 tl Bresc Basilicumpuree
- 2 dl tomatensap
- 50 g suiker
- 3 blaadjes gelatine
Voor de spekkoek en chocoladecrème
- 100 g boter
- 0,6 dl room
- 0,2 dl fraise du bois coulis
- 200 g pure chocolade
- 1 plak kapsel
- 0,1 dl fraise du bois
- 0,4 dl tomatensap
- 50 g Bresc Strattu di pomodoro
- 0,5 dl rabarbercoulis
- 0,5 dl aardbeiencoulis
Voor het vanilleroomijs (8 personen)
- 0,75 dl koksroom
- 0,25 dl volle melk
- 250 g suiker
- 125 g eidooier
- 2 vanillestokjes
- Overig
- frambozen
- limoncress
- framboos kroepoek