Ingrediënten
- 500 g aardappelen, geschild
- 250 g knolselderij, gesneden
- 200 g pulled wild zwijn
- 100 g roomboter
- 100 g Bresc Tapenade Dadels
- 50 g Bresc Couscous spice-mix
- 5 dl melk
- 1 dl jus
- peper en zout
Gebruikte bresc producten
Ingrediënten
Bereidingswijze
Snijd de aardappelen in stukken, kook gaar en maak fijn.
Kook de knolselderij gaar in 3.5 dl melk gaar. Vermeng de knolselderij met de aardappelen en met overige warme melk en roomboter, verwerk tot een puree. Breng op smaak met couscous spice-mix, peper en zout. Verhit de jus en breng op smaak met tapenade dadels, peper en zout. Verhit de pulled wild zwijn, vermeng met de stamppot. Verdeel de jus over de stamppot.
Gerelateerde thema's