Bresc BV

Sweet and sour salad

Sweet and sour salad

Gebruikte bresc producten

Ingrediënten

4
  • 2 sjalotten
  • 3 stengels lente-ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • 10 g gesneden bieslook
  • 150 g tofu
  • zwarte peper
  • 2 limoenen, rasp en sap
  • 10 g Bresc Citroengraspuree
  • 8 g suiker
  • 5 g gesneden koriander
  • 5 g gesneden munt
  • 50 g gehakte pinda’s
  • olie om in te bakken

Bereidingswijze

Snijd de groentes klein. Snijd de sjalot in ringen en meng ze door de groenten, met de limoenrasp en -sap, suiker en citroengras. Breng het op smaak met peper. Maak van dit alles een salade. Snijd de tofu in reepjes en zet ze onder druk weg. Dep ze droog en bak ze hard aan. Maak de salade op met de tofu en pinda's.