Bresc BV

Tartaar van rode biet en aubergine

Ingrediënten

4
  • 2 st Rode bieten
  • 2 st Aubergines
  • 20 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • 10 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 80 g Bresc Peperoni marinati
  • 80 g Feta
  • 1 dl Olijfolie
  • 60 g Balsamicoazijn
  • 20 g Korma
  • Peper en zout
  • Cress



Bereidingswijze

Aubergine in vieren snijden en marineren met de helft van de olie, korma, knoflook, peper en zout. Afgedekt in de oven roosteren op 200 graden gedurende 20 minuten. Aubergine pureren en op smaak brengen met olijfolie, balsamicoazijn, peper en zout. Tartaar van rode biet maken en op smaak brengen met balsamicoazijn, peper en zout. Garneren met de Peperoni marinati, feta en cress.

Tags