Bresc BV

Tex mex buttersteak

Tex mex buttersteak

Gebruikte bresc producten

Ingrediënten

4
  • 650 g hert biefstuk
  • 200 g bruine bonen (of kapucijners)
  • 100 g kaantjes
  • 80 g piccalilly
  • 50 g Bresc Tex Mex kruidenmix
  • 30 g olijfolie
  • 10 g boter
  • 1 st pompoen
  • peper, zout
  • peterselie, plat

Bereidingswijze

Verwerk de pompoen tot een puree. Bak de kaantjes goed uit en smeer de biefstuk in met tex mex. Verhit de olie en boter en bak de steak 2 tot 3 minuten aan iedere kant totdat deze medium is. Haal uit de pan, laat rusten en laat daarna de gehakte knoflook gedurende 30 seconden mooi goudbruin karamelliseren. Maak een mooie streep op het bord van de pompoen puree. Plaats het getrancheerde vlees tegen de puree aan en werk af met de bonen, kaantjes, piccalilly, gekarameliseerde knoflook en platte peterselie.

Tags