Bresc BV

Tortilla muffins

Ingrediënten

12
  • 12 st mini tortilla's
  • 12 st eieren
  • 180 ml halfvolle melk
  • 100 g geraspte kaas
  • 100 g Bresc Peperoni marinati
  • 50 g Bresc Peperoncini marinati
  • 50 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 40 g Bresc Chimichurri
  • 1 st bosui
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

Smeer de muffinvorm in met de olijfolie en vul deze met de tortilla’s. Klop de eieren los met de melk, vermeng het met de peperoni marinati, peperoncini marinati, chimichurri, sjalot en bosui. Breng het aansluitend op smaak met de peper en zout. Vul de muffinvorm met het eiermengsel, bak het gedurende 20 minuten op 200 °C in de oven, bestrooi het met de geraspte kaas en bak nog 4 minuten tot de kaas gesmolten is.