Bresc BV

Tosti rolls

Ingrediënten

12
  • 300 g roomkaas
  • 100 g tomatenketchup
  • 100 g mayonaise
  • 12 g Bresc BBQ soy & black garlic marinade
  • 12 g Bresc BBQ honey & thyme marinade
  • 12 g Bresc BBQ garlic & spring onion marinade
  • 10 g Bresc Tex mex
  • 10 g Bresc Cajun
  • 24 pl ontbijtspek
  • 12 pl casinobrood
  • 12 pl jong belegen kaas
  • 6 pl ham
  • 1 st rode ui
  • 1 st paprika

Bereidingswijze

Verwarm de barbecue op 200 °C, snijd de korsten van het casinobrood af en leg ze tussen 2 vellen slagersfolie. Rol ze dun uit tot je een rechthoek hebt. Meng 100 gram roomkaas met 12 gram soy & black garlic marinade, herhaal dit met de andere BBQ marinades. Smeer met elke spread 4 plakken casinobrood in. Snijd de rode ui en paprika in halve ringen. Beleg elk broodje met 1 plak kaas, een halve plak ham en de ui en paprika. Rol hem strak op tot een tostirol. Leg 2 plakken spek over elkaar heen en rol daar de tosti in. Bak de tosti goud/bruin in ongeveer 10 minuten op de barbecue. Meng 100 gram ketchup met de cajun. Meng 100 gram mayonaise met de tex mex. Serveer de tosti rolls met deze dips.