Bresc BV

Twister Cajun style

Ingrediënten

4
  • 4 st twister   
  • 8 pl runderbrisket    
  • 0,5 dl water                                                                               
  • 1,5 dl azijn                                                              
  • 200 g rode kool, gesneden                                                       
  • 100 g crème fraîche
  • 25 g Bresc Cajun 
  • 20 g Bresc BBQ Soy & black garlic marinade
  • 20 g Bresc Knoflookpuree superieur
  • 20 g bieslook, gesneden
  • 10 g suiker
  • peper en zout
  • olie       

Bereidingswijze

Breng het water, azijn, cajun en suiker aan de kook en giet dit over de rode kool. Zet dit onder druk, bij voorkeur vacuüm, en laat dit marineren. Vermeng de crème fraîche met de knoflookpuree en breng op smaak met peper en zout. Snijd de runderbrisket in plakken en bak dit aan met een beetje olie, bestrijk met de soy & black garlic marinade. Snijd de twister door en smeer de snijkanten in met de knoflookcrème. Beleg het brood met de zoetzure rode kool. Leg hierop de plakken brisket en besprenkel met de overige crème. Garneer met de fijngesneden bieslook.