Bresc BV

Varkensprocereur met kokkels, chorizo en witte bonen

Ingrediënten

4
  • 500 g kokkels gespoeld
  • 400 g procureurfilet
  • 10 g Bresc Andalusische knoflookpuree
  • 10 g Bresc Rode peperpuree
  • 100 g chorizo
  • 200 g gewelde witte bonen
  • 40 g Bresc Freshly chopped ui
  • 1 dl witte wijn
  • 0,5 dl sherry
  • 10 g gesneden platte peterselie
  • 1 dl room

Bereidingswijze

Snijd de chorizo in grove brunoise en snipper de ui. Snijd de bladpeterselie. Snijd plakjes van de procureurfilet. Bak de chorizo, ui, knoflook, rode peper,kokkels en plakjes vlees aan. Voeg de bonen toe en blus af met de wijn, room en sherry. Kook het geheel wat in. Breng op smaak met peper en zout en de gehakte kruiden. Serveer met wat rijst of brood.

Tags