Bresc BV

Velouté van knolselderij, bospaddenstoelen en pancetta

Ingrediënten

4
  • 700 g knolselderij
  • 80 g Bresc Mushroom-mix
  • 50 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 1 lt kippenbouillon
  • 1 dl witte wijn
  • 1 dl koksroom
  • 4 pl pancetta, gedroogd
  • 1 tk tijm
  • olijfolie
  • cress
  • peper en zout

Bereidingswijze

Knolselderij schoonmaken en in blokjes snijden. Sjalot aanfruiten met tijm. Knolderselderij toevoegen en meefruiten. Afblussen met bouillon en witte wijn en zachtjes koken. Soep pureren en zeven. Room toevoegen en op smaak brengen met peper/zout en olijfolie. Van de mushroom-mix quenelle maken in diep bord. Soep hier om heen scheppen. Garneren met Cress en gedroogde Pancetta.

Tags