Bresc BV

Volkoren Meerzadenbrood met Bresc Pesto Verde

Volkoren Meerzadenbrood met Bresc Pesto Verde

Gebruikte bresc producten

Ingrediënten

10

500 g volkorenmeel
7 g droge gist
10 g fijne kristalsuiker
10 g zout
30 g ongezouten roomboter zacht of olijfolie
125 ml melk
200 ml water 
50 g mix van zaden en pitten, licht geroosterd.
Bresc Pesto Verde


Bereidingswijze

Bereiden:

Maak het volkorenbrood, zonder de mix van pitten en zaden.
Zet het weg om het deeg de eerste keer te laten rijzen. Na ruim 60 minuten uitrollen en twee gelijke lange strengen rollen. Rol deze door de zaden en pitten.
Rol ze in elkaar, en tegelijkertijd breng de Pesto aan tussen de strengen in.
Plaats het in de uiteindelijke vorm en zet nogmaals weg om te rijzen.
Bak het brood in 25-30 minuten op 220 °C , of tot het gaar en goudbruin is.

Tags