Bresc BV

Warme salade van gewokte spruitjes, bospaddenstoelen en gerookte paling

Ingrediënten

  • 300 g spruitjes
  • 300 g bospaddenstoelen
  • 100 g roomboter
  • 50 g Bresc Freshly chopped onion
  • 50 g Bresc Mushroom-mix
  • 1 dl witte wijn
  • 2 st gerookte palingfilet
  • 0,5 st citroen
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

Maak de spruiten schoon, kook gedurende 6 á 7 minuten beetgaar. Snijd de bospaddenstoelen. Verhit de olie en bak de paddenstoelen kort aan. Voeg de spruiten toe en breng op smaak met de mushroom-mix, peper en zout. Snijd de gerookte paling in batonettes. Laat de roomboter smelten tot alle vocht is verdampt. Voeg de citroensap en witte wijn toe en laat doorkoken, breng op smaak met peper en zout. Dresseer de groenten, schep de saus eromheen en top af met de gerookte paling.