Bresc BV

Zeeduivelfilet met aardappelspaghetti en pesto rosso

Ingrediënten

4
  • 2 st aardappelen
  • 600 g zeeduivel
  • 500 g spinazie
  • 60 g Bresc Pesto rosso
  • 50 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • 50 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 12 st Bresc Cherry tomatoes garlic parsley
  • 1 dl Hollandaise saus
  • peper en zout

Bereidingswijze

Draai met een spiraalsnijder de aardappelen tot spaghetti en bewaar in koud water. Portioneer de zeeduivelfilet op 150 gram en bestrijk met de pesto rosso. Wikkel de aardappel-spaghetti strak om de vis en bak deze mooi goudbruin. Fruit de knoflook en de vers gehakte sjalot aan en bak de spinazie kort mee. Breng op smaak met peper en zout. Regenereer de zeeduivel in de oven gedurende 8 minuten op 180 °C. Dresseer de spinazie op een bord en plaats hierop de zeeduivel. Schep de saus speels om de spinazie en garneer af met de cherry tomaatjes.