Bresc BV

Tarte tatin van perzik, framboos en peper

Ingrediënten

4
  • 6 st perziken   
  • 2 st eieren  
  • 380 g suiker
  • 320 g bloem 
  • 250 g roomboter, zacht
  • 125 g frambozen  
  • 50 g vanillesuiker
  • 20 g zout
  • 20 g bakpoeder
  •  g Bresc Parrillada piri piri
  • 10 g Bresc Citroengraspuree 

Bereidingswijze

Vermeng de Parrillada piri piri met de citroengraspuree. Halveer de perziken, verwijder de pit en snijd de helft in partjes. Vermeng de partjes  met het piri piri mengsel. Verdeel de partjes in een ingevette springvorm. Halveer de frambozen en verdeel deze over de perziken. Vermeng de suiker en vanillesuiker met de zachte boter. Voeg de bloem, bakpoeder, eieren en zout toe en verwerk tot een deeg. Rol het deeg uit tot een dunne plak en bedek hiermee het fruit en de springvorm. Bak de taart indirect op de barbecue bij een temperatuur van 180 ℃ gedurende 50 minuten. Klop na het bakken de taart los uit de springvorm.