Ingrediënten
- 12 st langoustines
- 6 st pijlstaartinktvisjes
- 1 st citroen
- 100 g chorizo
- 80 g Bresc Chunky salsa tomato
- 50 g paneermeel
- 0,5 dl sofrito (zie recept)
- 0,5 dl saffraan rouille (zie recept)
- cress
- 1 st little gem
- olijfolie
- zout
Voor de sofrito:
- 800 g tomaten gepeld
- 200 g Bresc Sjalotten gehakt
- 50 g Bresc Strattu di pomodoro
- 40 g Bresc Knoflookpuree
- 20 g Bresc Rode peperpuree
- 10 g pimenton
- 10 g Bresc Madras
- 5 g saffraan
- 1 dl olijfolie
- 2 dl water
Voor de saffraan rouille:
- 20 g Bresc Organic garlic puree
- 20 g mosterd
- 20 g Bresc Rode peperpuree
- 5 g saffraandraadjes
- 2 st eierdooier
- 0,5 l zonnebloemolie
- 0,4 dl witte wijnazijn