Bresc BV

Jägerthee

Jägerthee

Gebruikte bresc producten

Ingrediënten

4
  • 200 ml zwarte thee
  • 200 ml rode wijn
  • 100 ml bruine rum (Strohrum)
  • 40 g Bresc Citroengraspuree
  • 4 st sinaasappelpart (met schil)
  • 4 st citroengras, stengel (á 10 centimeter)
  • 2 st kruidnagels
  • 1 st kaneelstokje
  • 1/4 st sinaasappelschil 

Bereidingswijze

Vermeng de zwarte thee met de rum en rode wijn en voeg de kruidnagels, kaneel en sinaasappelschil aan toe. Breng aan de kook en laat maximaal 10 minuten op laag vuur trekken. Zeef de jägerthee en breng op smaak met citroengraspuree. Verdeel de thee over 4 glazen. Rijg de sinaasappelparten aan een stukje citroengras en server in het glas mee. 

Gerelateerde thema's