Bresc BV

Jägerthee

Jägerthee

Gebruikte bresc producten

Ingrediënten

10
  • 500 ml zwarte thee
  • 500 ml rode wijn
  • 250 ml bruine rum (Strohrum)
  • 100 g Bresc Citroengraspuree
  • 10 st sinaasappelpart (met schil)
  • 10 st citroengras, stengel (á 10 centimeter)
  • 5 st kruidnagels
  • 3 st kaneelstokje
  • 1 st sinaasappelschil 

Bereidingswijze

Vermeng de zwarte thee met de rum en rode wijn en voeg de kruidnagels, kaneel en sinaasappelschil aan toe. Breng aan de kook en laat maximaal 10 minuten op laag vuur trekken. Zeef de jägerthee en breng op smaak met citroengraspuree. Verdeel de thee over 4 glazen. Rijg de sinaasappelparten aan een stukje citroengras en server in het glas mee. 

Gerelateerde thema's