Ingrediënten
Voor het vlees
- 600 g buikspek
- 6 g satépoeder
- 16 g vissaus
- 10 g sojasaus
- 4 g grove zwarte peper
- 10 g Bresc Knoflookpuree
Voor de salade
- 1 komkommer
- 1 winterwortel
- ½ witte ui
- ½ rode ui
- zout
- 4 g suiker
- koriander- en muntblaadjes
- 2 stengels lente-ui in ringetjes
- 2 stokbroden
- 50 g gebakken uitjes
Voor de dressing
- 25 g limoensap en rasp
- 15 g suiker
- 15 g vissaus
- 2 el water
- 10 g Bresc WOKpeper
- 8 g Bresc Gemberpuree
- 4 g Bresc Citroengraspuree
Voor de chili mayonaise
- 200 g mayonaise
- 1 el vissaus
- 1 el gesneden munt en koriander
- 2 el Bresc WOKpeper
- 1 limoen, rasp en sap