Ingrediënten
- 200 g geitenkaas
- 200 g kikkererwten
- 150 g spicy tzatziki (zie recept)
- 100 g panko
- 50 g bloem
- 50 g ingelegde rode ui (zie recept)
- 40 g Bresc Harissa
- 40 g Bresc Peperoni marinati
- 40 g olijfolie
- 20 g frambozenazijn
- 20 g rozenwater
- 20 g munt, gesneden
- 20 gr peperkorrels
- 2 st komkommers
- 1 st ei
- 1 st citroen
- cress
Voor de ingelegde rode ui:
- 30 g suiker
- 20 g Bresc Gemberpuree
- 20 g Bresc WOK gember
- 20 g Bresc Rode peperpuree
- 3 st rode uien
- 1 dl natuurazijn
- 0,2 dl water
- peper en zout
Voor de spicy tzatziki:
- 500 g Griekse yoghurt
- 50 g Bresc Rode peperpuree
- 25 g Bresc Organic garlic puree
- 0,5 st komkommer
- peper en zout