Bresc BV

Winter sangria

Winter sangria

Gebruikte bresc producten

Ingrediënten

4
  • 200 g granaatappelsap
  • 100 g cranberries (eventueel gedroogd)
  • 80 g Bresc Harissa kruidenmix
  • 50 g triple Sec of Grand Marnier
  • 50 g brandy
  • 50 g bosbessen
  • 20 g siroop
  • 1 fl rode wijn
  • 1 st sinaasappel
  • 1 st rode grapefuit
  • 1 st granaatappel (pitten)
  • 1 st appel (Granny Smith)
  • 1 st peer (Doyenne du Comice)

Bereidingswijze

Vermeng de wijn, granaatappelappelsap, grand marnier, brandy en siroop en breng op smaak met harissa kruidenmix. Snijd van de sinaasappel en grapefruit de segmenten uit. Snijd de appel en peer in een wat grovere brunoise en vermeng al het fruit met elkaar. Voeg het fruit toe aan een kan en schenk hierop de sangria.

Gerelateerde thema's