Ingrediënten
Voor de bonenburger
- 625 g kikkererwten of flageolet bonen
- 625 g zwarte bonen
- 3 rode uien
- 125 g sesampasta
- 50 g Bresc Knoflook gehakt
- 20 g Bresc Korianderpuree
- 1 citroen, rasp en sap
- 20 g komijn
- 8 g chilipoeder
- 3 eieren
- 250 g bloem
- 500 g panko
- 25 g sesamzaad
- 10 bruine bollen
- ijsbergsla
- 3 avocado
- 1 rode ui
- munt
- koriander
Voor de uienrelish (3,75 kg)
- 2,5 kg uien
- 100 g Bresc Gemberpuree
- 100 g Bresc Citroengraspuree
- 1,25 dl witte port
- 1,25 dl witte wijn
- 3 dl witte wijnazijn
- 3 citroen, rasp en sap
- 625 g suiker
- 125 g boter
- peper en zout
Voor de limoenmayonaise
- 500 g Bresc Alioli limón
- 375 g Griekse yoghurt
- 25 g gesneden bieslook
- 25 g gesneden koriander
- 13 g gesneden munt
- 25 g Bresc WOKpeper
- 50 g Bresc Citroengraspuree