Ingrediënten
Voor het spek
- 1250 g buikspek
- 15 g satépoeder
- 50 g vissaus
- 25 g sojasaus
- 8 g peper uit de molen
- 25 g Bresc Knoflookpuree
- 25 g Bresc Citroengraspuree
- 25 g Bresc Gemberpuree
Voor de rolletjes
- 20 rijstvellen
- 3 wortels
- 5 stengels lente-ui
- bieslook
- 250 g taugé
- 38 g gehakte koriander
- 25 g gesneden munt
- 125 g rijst
- 125 g zwoerd
- zwarte peper
- 15 plakken buikspek
- 0,5 krop groene sla
Voor de dip
- 100 g vissaus
- 13 g Bresc Citroengraspuree
- 50 g wijnazijn
- 65 g suiker
- 25 g Bresc Beemster knoflookpuree
- 3 wortels
- 50 g Bresc Gegrilde paprikapuree
- 50 g Bresc WOKpeper
- 3 limoenen, rasp en sap
- 5 stengels lente-ui
- zwarte peper
- 5 dl water