Ingrediënten
Ingrediënten bagel pastrami:
- 10 bagels
- 1000 g gesneden pastrami
- 750 g savooi coleslaw
- 250 g Bresc Chimichurri
- 250 g mayonaise
- 3 uien
- 3 kropslaharten
- 10 el Bresc Peperoncini marinati
Voor de pastrami:
- 8 kg kalfsborst
- 2,5 l water
- 250 g zout
- 75 g bruine suiker
- 8 g kleurzout
- 125 g Bresc Chimichurri
- 20 g gecrushte zwarte peper
- 13 g crusht korianderzaad
- 13 g crusht venkelzaad
- 250 g Bresc Chimichurri
- 50 g mosterd
Savooi coleslaw
- 3 savooikolen
- 50 g zout
- 125 g mayonaise
- 60 g water
- 25 g Bresc Madras
- 25 g Bresc Gemberpuree
- 50 g rijstazijn