Bresc BV

Inspire your passion

BBQ & grill

Het zomerseizoen staat voor de deur, dat betekent grillen! Bresc presenteert een gloednieuw BBQ & grill concept met 8 producten; 3 marinades, 4 glazes en 1 salsa. Een perfecte aanvulling voor een smakelijk feest. 


Onze meest favoriete gerechten

Door onze bezoekers gekozen tot de meest populaire gerechten met de producten van Bresc


We inspire your love for taste

Bresc is de specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons inspireren door de behoeftes van de culinaire professional. Altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties, nieuwe concepten en verschillende toepassingsmogelijkheden om op meerdere niveaus binnen de gastronomie de chef behulpzaam te zijn. Van enkelvoudige kruiden en knoflook tot verfijnde kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen.

Koelvers

In onze optiek gaat het begrip koelvers verder dan alleen het aanbieden vanuit het koelschap, namelijk: de koppeling naar convenience. Een vers product, verwerkt op een manier waarop het door de chef direct gebruikt kan worden in zijn gerechten. Er worden vele handelingen verwijderd uit het proces, maar de unieke eigenschappen van het product blijven behouden.

Onze producten zijn langer houdbaar vanuit de koeling. Hierdoor is naast gemak ook het stukje rendement in derving aan de orde. Wij maken echter geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of van onnodige hoeveelheden suiker, zout en zuur. In onze productontwikkeling maken we gebruik van een ‘green list’ en een ‘black list’ als het gaat om E-nummers. Deze dienen in onze optiek altijd een functie te hebben in onze producten. Noodzakelijk en niet productvreemd.

Dit zijn namelijk allemaal toevoegingen die van invloed zijn op de smaak van het product en daarbij ook op het gerecht van de chef. Koelverse producten hebben als taak het gemakkelijker maken van het kookproces en bieden echte smaken en mogelijkheden om te variëren in nieuwe culinaire creaties.